Opret en konto som foretrukken kunde

"*" indicates required fields

Bekræft din henvisende partner

down arrow right arrow
Fornavn Efternavn Referral Alias Customer ID By Staten
Name*
MM slash DD slash YYYY
E-mail*
Kodeord*

Fordele for foretrukken kunde

Få øjeblikkelig adgang til rabatter ved blot at oprette en konto.

Optjen 10% produktkredit på Flexship!

Afsendes og faktureres om 4 uger og hver 4. uge.

Hjælpe verdens mest sårbare børn.

Denne første markedsdrevne bevægelse af sin art blev skabt af to internationale non-profit organisationer for at levere naturens mest effektive ernæringsteknologier til at hjælpe med at imødegå verdens mest udfordrende sundhedsproblemer. Over 40 millioner portioner af vores vigtige immunforsvar er blevet doneret til at hjælpe medicinsk sårbare børn rundt om i verden gennem vores HOPE-bevægelse. Dette unikke program er en platform, hvor hvert produkt, som vores kunder køber, genererer en tilsvarende donation af ernæringsmæssige portioner til børn i nød.

join benefits 2

Nyd fordelene ved at blive en foretrukken kunde

Ofte stillede spørgsmål

Det koster ikke noget at blive en foretrukken kunde hos Alovéa.

Du skal blot tilmelde dig for at åbne din gratis konto, når du foretager dit første køb. Du vil få dine fordele som foretrukken kunde på det første køb og alle fremtidige køb.

Det er nemt at tilmelde dig som foretrukken kunde, og du vil straks begynde at modtage fordele og rabatter, når din konto er oprettet.

Du får 10 % rabat på alle dine køb af produkter. En anden fordel er vores niveaurabatter, som giver yderligere rabatter på 15-25 for større køb. Du kan også få yderligere 10 % i produktkreditter for alle dine køb hver måned, hvis du opretter en FLEXSHIP-ordre. Du kan også modtage et GRATIS produkt efter eget valg (op til 69,99 $) ved at henvise en ny kunde, der køber et produktkit.

Nej. Når du er blevet en foretrukken kunde, får du fordelene ved hvert køb, indtil du opsiger din konto.

Bekræft din henvisende partner

down arrow right arrow
Fornavn Efternavn Referral Alias Customer ID By Staten