Shopping medIngen henviser valgt

Opret en konto som Social Business Partner

SBP-fordele

Tjen provision på køb fra henviste kunder + flere bonusser og belønninger!

Optjen 10% produktkredit på Flexship!

Afsendes og faktureres om 4 uger og hver 4. uge.

Social Business Partners (SBP'er) har en betydelig social indvirkning, mens de opbygger deres egne uafhængige virksomheder.

At være Social Business Partner handler om at skabe teams af mennesker i et fællesskab, der brænder for at skabe en bæredygtig effekt. Hver enkelt person er fortaler for en sag, der forbedrer deres verden på en bæredygtig måde, mens de alle bliver rigt belønnet. Den mest givende måde at tjene penge på er ved at hjælpe andre med at ændre deres liv. Vi kalder dette for HOPE Rewards-programmet. Hvis du vil opbygge en virksomhed, hvorfor så ikke gøre noget, der virkelig betyder noget, og blive belønnet for at have en varig indflydelse? Vi inviterer dig til at skabe en bølgeeffekt og blive belønnet til det fulde potentiale. Det er vores måde at styrke dig på og samtidig sige tak for din indsats for at gøre en ende på virkningerne af underernæring blandt børn.

Optjen provisioner på Alovéas produkter, ugentlige og månedlige bonusser og vores enestående Alovéa Xperience™-rejser.

Vælg mellem de bedste videnskabeligt baserede produkter, som du kan promovere ved hjælp af Alovéas markedsføringsværktøjer, herunder brugervenligt trykt materiale, flere bannere til sociale medier, dybdegående videoer og e-mailklare pdfs.

Når du registrerer dig som Social Business Partner, får du et unikt link til dit personlige Alovéa-websted, som du kan dele. Hjemmesiden giver dig en 24-timers salgsplatform, der altid er tilgængelig og sælger for dig.

Få betaling baseret på salg af henvisninger med vores femtrins belønningsplan. Indtjeningen for Social Business Partner starter på 10 % og stiger op til 40 % på vores integrerede sundhedsprodukter. Jo flere personer du henviser, jo højere er din udbetaling. Du vil også modtage ugentlige og månedlige bonusser på dit salg og dit teams salg.

Avanceret Alovéa-mobilapp med mange værktøjer til at dele din virksomhed på farten. Fuld af opdateret indhold, herunder pdf-filer, videoer og færdigskrevne e-mails, som gør det nemt at dele med dine venner og kontakter.

Forbedret forretningsrapportering og back office-værktøjer til opbygning af en succesfuld Alovéa-virksomhed.

Nyd fordelene ved at blive en Social Business Partner

Rang og rang

Hver gang du køber et produkt, eller en person på dit team køber et produkt, doneres det samme antal portioner næring til børn i nød – disse portioner er din Ripple! At give noget tilbage er en integreret del af vores indsats, og vi tilbyder en særlig belønning, når du når forskellige milepæle for indflydelse.

Efterhånden som du får din forretning til at vokse ved at dele med andre, når du forskellige iværksætterniveauer (Impact Levels), som udløser ekstra kompensation og utrolige Livsstilbonusser* samt sjove og fantastiske belønninger og Xperiences™! Alovéa Xperiences™ giver SBP’er mulighed for at kvalificere sig til livsændrende rejser, ferierejser og en række andre mindeværdige Xperiences™.

Xperience™-rejser

Efterhånden som du får din forretning til at vokse ved at dele med andre, når du forskellige niveauer af iværksætteri Impact Levels, som udløser ekstra kompensation og utrolige Livsstilbonusser* samt sjove og fantastiske belønninger og oplevelser! Belønningsprogrammet* giver Social Business Partners mulighed for at kvalificere sig til livsændrende rejser, ferierejser og en række andre mindeværdige oplevelser.

Kurven er tom

Kurven er tom

Bekræft din henvisende partner
down arrow right arrow
Fornavn Efternavn Henvisningskode Customer ID By Staten