Shopping medIngen henviser valgt

Brug koden FRUITPUNCH ved kassen for at spare $10 på alle poser med FRUIT PUNCH FOCUS. Salget slutter 27/1/2023.

Tillykke med registreringen som ny affiliate!

Din affiliate-konto er nu aktiv, og du kan begynde at dele dit replikerede websted (se nedenfor for din replikerede webstedsadresse). Download også Affiliate Rewards Program for at tjekke de bonusser, der er tilgængelige for dig som tilknyttet Alovéa. Du optjener kundebonusser, HOPE-bonusser, og du kan tjene GRATIS produkt til dig selv med vores 3

Som Alovéa Affiliate er du nu bemyndiget til at sprede HOPE-bevægelsen. Udnyt kraften i Social Business 3.0 (byg teams og teams af teams) til at hjælpe andre med at nå deres sundheds- og wellnessmål, alt imens du udnytter kraften i Buy 1, Nourish 1-programmet™ til at hjælpe med at give næring til verdens mest sårbare børn.

Tak, fordi du sluttede dig til HOPE-bevægelsen!

Oplysninger om din konto

Nedenfor er dine kontooplysninger for at logge ind på dit Alovea Back Office, hvor du kan shoppe, få opdateringer, administrere dine ordrer og se andre vigtige oplysninger, der hjælper dig med at opbygge din virksomhed.

Brugernavn:

Adgangskode: ********

Replikeret websted: https://.myalovea.com
BEMÆRK: Dit webalias, din henvisningskode og dit brugernavn er alle de samme.

Vigtigt: En kopi af dine kontooplysninger er blevet sendt til den e-mail, du har angivet.

Næste skridt

  1. Log ind på din Alovéa-konto ved hjælp af dine angivne kontooplysninger.
  2. Del dit gratis replikerede websted, så dine kunder kan modtage rabatter, og du får kredit for deres køb.
  3. Del din affiliate henvisningskode med venner og familie, så hvis de besøger www.alovea.com kan de bruge din henvisningskode til at låse op for rabatter, og du får kredit for deres salg!
  4. Kom med os på facebook.com/AloveaGlobal. Opret forbindelse til et fællesskab af ligesindede, og lær, hvordan du får mest muligt ud af vores produkter og Alovéa Rewards-programmet.

Hvis du har spørgsmål, kan du sende os en e-mail på info@alovea.com eller ringe til os på (888) 280-9555. Kontortid er 9 til 18 CT, mandag til fredag.

Delete Cart


Save Cart


Bekræft din henvisende partner
down arrow right arrow
Fornavn Efternavn Henvisningskode Customer ID By Staten