Shopping medIngen henviser valgt

Sale Extended! Use Code FREEDOM at checkout to save 15% on all Alovéa products. Promo ends 5/30 @ 11:59 PM CST.

Tillykke med registreringen som ny affiliate!

Din affiliate-konto er nu aktiv, og du kan begynde at dele dit replikerede websted (se nedenfor for din replikerede webstedsadresse). Download også Affiliate Rewards Program for at tjekke de bonusser, der er tilgængelige for dig som tilknyttet Alovéa. Du optjener kundebonusser, HOPE-bonusser, og du kan tjene GRATIS produkt til dig selv med vores 3

Som Alovéa Affiliate er du nu bemyndiget til at sprede HOPE-bevægelsen. Udnyt kraften i Social Business 3.0 (byg teams og teams af teams) til at hjælpe andre med at nå deres sundheds- og wellnessmål, alt imens du udnytter kraften i Buy 1, Nourish 1-programmet™ til at hjælpe med at give næring til verdens mest sårbare børn.

Tak, fordi du sluttede dig til HOPE-bevægelsen!

Oplysninger om din konto

Nedenfor finder du dine kontooplysninger for at logge ind på dit Alovea Back Office, hvor du kan handle, få opdateringer, administrere dine ordrer og få vist andre vigtige oplysninger, der kan hjælpe dig med at opbygge din virksomhed.

Brugernavn:

Adgangskode: ********

Replikeret websted: https://.myalovea.com
NOTE: Your webalias, referral alias and username are all the same.

Vigtigt: En kopi af dine kontooplysninger er blevet sendt til den e-mail, du har angivet.

Næste skridt

  1. Log ind på din Alovéa-konto ved hjælp af dine angivne kontooplysninger.
  2. Del dit gratis replikerede websted, så dine kunder kan modtage rabatter, og du får kredit for deres køb.
  3. Del din affiliate henvisningskode med venner og familie, så hvis de besøger www.alovea.com kan de bruge din henvisningskode til at låse op for rabatter, og du får kredit for deres salg!
  4. Kom med os på facebook.com/AloveaGlobal. Opret forbindelse til et fællesskab af ligesindede, og lær, hvordan du får mest muligt ud af vores produkter og Alovéa Rewards-programmet.

Hvis du har spørgsmål, kan du sende os en e-mail på info@alovea.com eller ringe til os på (888) 280-9555. Kontortid er 9 til 18 CT, mandag til fredag.

Delete Cart


Save Cart


Bekræft din henvisende partner

down arrow right arrow
Fornavn Efternavn Referral Alias Customer ID By Staten