Shopping medIngen henviser valgt

Brug koden BLACKFRIDAY ved kassen for at spare 15% på Alovéa-produkter fra 20.11. - 29.11. kl. 23:59.

Garanti

Produktgaranti

Alovéa tilbyder en 100 % 30 dages tilfredshedsgaranti med pengene tilbage (minus forsendelsesomkostninger) til alle kunder, affilierede og sociale forretningspartnere på deres første køb af et produkt. Efterfølgende køb af produkter kan ikke returneres i henhold til denne politik, selv om de er købt inden for de første tredive (30) dage. I henhold til denne garanti kan køberen for egen regning returnere ubrugte og uåbnede produkter til Alovéa og få 100 % af købsprisen for det returnerede produkt refunderet.

Returneringer fra kunderne

Alovéa tilbyder gennem sine sociale forretningspartnere en 100 % 30 dages pengene tilbage garanti til alle detailkunder på deres første ordre af Alovéa Health-produkter. Hver Social Business Partner er forpligtet til at overholde detailkundegarantien. Hvis en detailkunde af en eller anden grund er utilfreds med et Alovéa-produkt, kan detailkunden inden for 30 dage returnere den ubrugte del af produktet til Alovéa for at få en erstatning, ombytning eller fuld tilbagebetaling af købsprisen (minus forsendelsesomkostninger).
Følgende bestemmelse fastsætter den mindste tilbagebetaling, der er tilladt i henhold til loven til en detailkunde:
En detailkunde, der foretager et køb på 25,00 USD eller mere, har tre arbejdsdage (72 timer, undtagen søn- og helligdage) efter salget eller udførelsen af en kontrakt til at annullere ordren og modtage fuld refusion i overensstemmelse med annulleringsmeddelelsen på ordreformularen (5 dage for indbyggere i Alaska). Når en Social Business Partner sælger eller modtager en ordre fra en detailkunde, som annullerer eller anmoder om tilbagebetaling inden for 72 timer, skal Social Business Partner straks tilbagebetale kundens penge, så længe produkterne returneres til Social Business Partner i stort set samme stand som ved modtagelsen (5 dage for indbyggere i Alaska). Social Business Partners skal mundtligt informere kunderne om deres ret til at fortryde et køb eller en ordre inden for 72 timer (5 dage for indbyggere i Alaska) og sikre, at datoen for ordren eller købet er angivet på ordreformularen. Alle detailkunder skal have en Alovéa-salgskvittering på salgstidspunktet.

Flere spørgsmål?

Yderligere spørgsmål kan besvares af vores medlemsservicepersonale på (888) 280-9555 eller info@alovea.com.

Bekræft din henvisende partner

down arrow right arrow
Fornavn Efternavn Referral Alias Customer ID By Staten