Shopping medIngen henviser valgt

Vi giver håb til børn, der står over for umulige chancer.

hope badge orange

Den første markedsdrevne bevægelse af sin art

Vores Buy 1, Nourish 1™-model for sociale gaver er selve kernen i vores mission som social virksomhed. Forbrugerne får den bedste ernæring, som videnskaben kan tilbyde, samtidig med at der skabes en bæredygtig finansieringsmekanisme til at opfylde behovene hos børn, som uden vores støtte har ringe muligheder for at opnå og bevare et godt helbred.
uploads

Overvej disse fakta

icon immune def

Immunsvækkelse, der hovedsagelig skyldes fejlernæring og dårlige sanitære forhold, gør børn meget modtagelige for kroniske og smitsomme sygdomme.

icon bar

Over 6 millioner børn dør hvert år af disse sygdomme, mens flere millioner andre bliver handicappede eller mentalt handicappede for livet.

icon disease spread

Stigningen af kroniske og smitsomme sygdomme er fortsat en voksende udfordring på verdensplan.

hope movement hope boost e1658362011910

Hvordan vi giver

For hver portion produkt, der købes hos Alovéa, gives en portion HOPE Boost™ til et barn i nød. HOPE Boost er en næringsrig Alovéa AE™-blanding, der nemt kan tilsættes til enhver form for måltid, så det, som disse børn får at spise, bliver det mest nærende måltid, de nogensinde vil spise. I områder af verden, hvor adgangen til sundhedspleje enten er mangelfuld eller ikke eksisterende, har aktivering af et barns immunsystem vist sig at være en af de mest effektive strategier til at redde liv.

hope badge orange

Samlede portioner doneret til dato

46,275,435

Impact XPERIENCE™-rejser

Du kan blive kvalificeret til din egen Impact Xperience-rejse til Mexico, hvor du kan få dine egne udgifter betalt. På en Impact Xperience-rejse får du mulighed for at opleve, hvad vi gør på børnehjem, mens du bor hos Mexicos tidligere præsident Vicente Fox og hans kone Marta Fox på deres smukke Hacienda. Vores Impact Xperience-rejser er blevet beskrevet som “bevægende” og “livsændrende”. Denne oplevelse vil helt sikkert vække et ønske i dig om at udvikle din donation med HOPE-bevægelsen.

uploads
presient

Globale partnerskaber

“Marta og jeg er glade for at samarbejde med Alovéa og HOPE-bevægelsen om at levere de bedste immunforsvarsprodukter til vores mest sårbare børn. Vi inviterer jer alle til Mexico for at være vidne til det fantastiske arbejde, vi udfører sammen.”

- Vicente Fox, præsident for Mexico

Please enter your details below to be notified about the launch of this product!

"*" indicates required fields

Name*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Delete Cart


Save Cart


Bekræft din henvisende partner
down arrow right arrow
Fornavn Efternavn Henvisningskode Customer ID By Staten