Shopping medIngen henviser valgt

Alovéa er fremstillet af ingredienser af højeste kvalitet og er tvangsmæssigt forbedret på baggrund af den nyeste videnskab.

Vores kerneteknologier

Alovéa AE™ (acemannanekstrakt)

Alovéa AE™ aloe vera-ekstrakt er et stabiliseret, standardiseret ekstrakt fra den indre bladgel fra aloe vera-planten. Denne forbindelse har vist sig at have gavnlige virkninger på fordøjelsessundheden og cellulær regenerering, forsvar, reparation og fornyelse. Dette gør det til et stærkt immunsupplerende supplement med fordele for tarmsundhed og genopretning.

Bio-Res™

Vores proprietære Bio-Res™-teknologi implementerer resonansfrekvens (afledt af en proprietær blanding af urter, planter og krydderier) forstærket vand, der skaber en revolutionerende ny strategi til støtte for søvn, vægt og stresshåndtering.

ProLain™

ProLain™ er et patenteret ekstrakt, der fjerner 100 % af sukkeret og standardiserer effektive niveauer af kraftige betalainer. De fleste rødbedeekstrakter indeholder ikke-standardiserede niveauer af betalainer og op til 70 % (pro-inflammatorisk) sukker. Rensede betalainer har klinisk vist sig at reducere biomarkører for inflammation med 47 % og forbedre følelsen af energi med mere end 120 %.

Diosgenin

Diosgenin, et phytosteroid sapogenin, er et produkt af hydrolyse af saponiner fra vilde yamsfrugter med syrer, stærke baser eller enzymer. Det sukkerfrie (aglykon) produkt af en sådan hydrolyse, diosgenin, anvendes til kommerciel syntese af kortison, prægnenolon, progesteron og andre steroidprodukter.

Vigtigste ingredienser

S7®

Patenteret Nitric Oxide Booster

En blanding af plantebaserede ingredienser, der klinisk har vist sig at øge produktionen af nitrogenoxid (NO) i kroppen med op til 230 %. Nitrogenoxid er en vasodilator, der signalerer, at blodkarrene slapper af, hvilket øger blodgennemstrømningen, ilt og brændstof til vores celler.*

Manuka-honning

Naturens mest kraftfulde antimikrobielle fødevarekilde

Denne New Zealandske honning er en af naturens mest kraftfulde levende fødevarer og hjælper med at beskytte mod fremmede bakterier uden at forårsage bakteriel resistens, hjælper med at nære gode tarmbakterier, hjælper med at helbrede tarmslimhinden, hjælper med at forebygge tandkødsbetændelse og karies og hjælper med at lindre ondt i halsen, tilstoppede næser og hoste.

Oregenol™

PATENTERET NEW ZEALAND
FYRREBARKEKSTRAKT

Dette patenterede newzealandske fyrrebarksekstrakt, som er en af naturens mest kraftfulde antioxidanter, er 20 gange kraftigere end C-vitamin, 50 gange kraftigere end E-vitamin, krydser blod-hjerne-barrieren, hjælper med at forebygge tandkødsbetændelse og karies og hjælper med at lindre ondt i halsen, tilstoppede næser og hoste.

ElevATP®

Gammel tørv og æblepolyphenoler

ElevATP® er en cellulær energiaktivator, der arbejder sammen med kroppens egne energibaner for at øge ATP-produktionen med op til 64 % uden stigning i mælkesyre eller oxidativ stress*, hvilket giver dig et energiboost på celleniveau.

SensorilTrim®AC

“adaptogen” for at hjælpe kroppen med at reducere overskydende kortisolniveauer

SensorilTrim®AC – en “adaptogen” (stabiliserende) urteformulering – har i kliniske forsøg vist sig at hjælpe kroppen med at reducere overskydende kortisolniveauer. Det indeholder også et patenteret isomalto-oligosaccharidfiberkompleks med mange sundhedsmæssige fordele, herunder som et effektivt præbiotikum. Dette fiberkompleks understøtter også en sund fordøjelsesfunktion.

Palatinose™

Naturlig saccharose fra sukkerroer

Palatinose™ (isomaltulose) er udelukkende baseret på saccharose fra sukkerroer. Det er et naturligt smart kulhydrat, der giver fuld kulhydrat-energi på en mere afbalanceret måde takket være dets lavglykæmiske profil. Ved at forbedre fedtoxidationen under fysisk aktivitet forlænger det energiforsyningen.

Forbudte ingredienser

Ingen kunstige smagsstoffer

Vi bruger naturlige aromaer, der stammer fra planter, ikke fra dyr eller insekter.

Ingen kunstige sødemidler

Forskning har vist, at der opstår flere problemer ved indtagelse af kunstige sødestoffer, lige fra vægtøgning til beskadigelse af sunde tarmbakterier.

ingen kunstige farver

Vi bruger naturlige farver fra rødbeder, gurkemeje, spirulina og andre plantekilder.

INGEN GMO'er

På trods af offentliggjorte undersøgelser, der viser, at genetisk modificerede organismer er sikre, vælger vi at undgå dem.

Delete Cart


Save Cart


Bekræft din henvisende partner

down arrow right arrow
Fornavn Efternavn Henvisningskode Customer ID By Staten