Winkelen metGeen verwijzer geselecteerd

Gebruik de code BLACKFRIDAY bij het afrekenen om 15% te besparen op Alovéa-producten van 11/20 - 11/29 @ 11:59PM.

Alovéa wordt gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit en obsessief verbeterd op basis van de nieuwste wetenschap.

Onze kerntechnologieën

Hoofdingrediënten

S7®

Gepatenteerde Nitric Oxide Booster

Een mengsel van plantaardige ingrediënten waarvan klinisch is aangetoond dat het de productie van stikstofmonoxide (NO) in het lichaam met wel 230% verhoogt. Stikstofmonoxide is een vaatverwijdend middel dat de bloedvaten ontspant, waardoor de bloedstroom, zuurstof en brandstof naar onze cellen toeneemt.*

Manuka Honing

Krachtigste antimicrobiële voedselbron van de natuur

Deze Nieuw-Zeelandse honing, een van de krachtigste levende voedingsmiddelen uit de natuur, helpt beschermen tegen vreemde bacteriën zonder bacteriële resistentie te veroorzaken, helpt goede darmbacteriën te voeden, helpt het darmslijmvlies te genezen, helpt gingivitis en tandbederf te voorkomen, en helpt keelpijn, verstopte neuzen en hoest te verlichten.

Oregenol™

GEPATENTEERD NIEUW-ZEELAND PIJNBOOMSCHORSEXTRACT

Dit gepatenteerde Nieuw-Zeelandse pijnboomschorsextract is een van de krachtigste antioxidanten van de natuur. Het is 20x krachtiger dan vitamine C, 50x krachtiger dan vitamine E, het passeert de bloed-hersenbarrière, helpt gingivitis en tandbederf te voorkomen, en helpt bij keelpijn, verstopte neuzen en hoesten.

ElevATP®

Oude turf en appel polyfenolen

ElevATP® is een cellulaire energie-activator die samenwerkt met de lichaamseigen energiebanen om de ATP-productie tot 64% te verhogen zonder toename van melkzuur of oxidatieve stress*, waardoor u een energieboost krijgt op cellulair niveau.

Sensoril

"adaptogeen" om het lichaam te helpen overtollige cortisolniveaus te verlagen

Sensoril, een "adaptogene" (stabiliserende) kruidensamenstelling, bleek in klinische onderzoeken het lichaam te helpen overtollige cortisolniveaus te verlagen. Het bevat ook een gepatenteerd isomalto-oligosaccharide vezelcomplex met meerdere gezondheidsvoordelen, onder andere als een effectief prebioticum. Dit vezelcomplex ondersteunt ook een gezonde spijsvertering.

Palatinose™

Natuurlijke sacharose uit suikerbieten

Palatinose™ (isomaltulose) is zuiver gebaseerd op sacharose uit suikerbieten. Het is een slim koolhydraat van natuurlijke oorsprong, dat dankzij zijn laag-glycemisch profiel op evenwichtiger wijze volledige koolhydratenenergie levert. Door de vetoxidatie tijdens de fysieke activiteit te verbeteren, verlengt het de energietoevoer.

Verboden ingrediënten

Geen kunstmatige smaken

Wij gebruiken natuurlijke aroma’s afkomstig van planten, niet van dieren of insecten.

Geen kunstmatige zoetstoffen

Uit onderzoek is gebleken dat de consumptie van kunstmatige zoetstoffen allerlei problemen oplevert, variërend van gewichtstoename tot beschadiging van gezonde darmbacteriën.

geen kunstmatige kleuren

Wij gebruiken natuurlijke kleuren uit bieten, kurkuma, spirulina en andere plantaardige bronnen.

GEEN GGO's

Ondanks gepubliceerde studies die stellen dat genetisch gemodificeerde organismen veilig zijn, kiezen wij ervoor ze te vermijden.

Bevestig uw verwijzende partner

down arrow right arrow
Voornaam Achternaam Referral Alias Customer ID Stad Staat