Winkelen metGeen verwijzer geselecteerd

Gebruik de code BLACKFRIDAY bij het afrekenen om 15% te besparen op Alovéa-producten van 11/20 - 11/29 @ 11:59PM.

Onze missie is om mensen in staat te stellen hun eigen gezondheid, financiën, levensstijl en doel te verbeteren en tegelijkertijd een echt verschil te maken in de wereld.

Eigen gezondheid

Onze missie was Alovéa te starten als een manier om uitgebreide en gemakkelijke dagelijkse voeding voor iedereen te brengen. Om ieder van ons te helpen op zijn best te zijn, hebben wij een betere aanpak ontwikkeld om uw lichaam te voorzien van alles wat het nodig heeft voor optimale prestaties.

own your health
alovea love

staat centraal in alles wat we doen

hope movement kids with mighty milk

Hoop geven

Ons Buy 1, Nourish 1™-model van sociaal geven ligt aan de basis van onze Social Business-missie. De consumenten krijgen de beste voeding die de wetenschap te bieden heeft en tegelijkertijd wordt een duurzaam financieringsmechanisme geboden om te voorzien in de behoeften van kinderen, die zonder onze steun weinig hoop hebben op het bereiken en behouden van een goede gezondheid.

hope badge orange

Totaal aantal gedoneerde porties tot nu toe

52,596,617

Wat is Social Business 3.0?

Alovéa is een innovatief nieuw platform dat werd gecreëerd om personen die willen deelnemen aan en profiteren van het meest impactvolle businessmodel van de 21ste eeuw, Social Business 3.0, toe te rusten en te responsabiliseren. Alovéa is een Public Benefit Corporation (sociale onderneming) die is opgericht door twee internationale non-profitorganisaties om duurzame oplossingen te bieden voor de meest uitdagende gezondheidsproblemen in de wereld.

what is social business

XperienceTM Meer

Naarmate uw bedrijf groeit door te delen met anderen, bereikt u verschillende impactniveaus voor ondernemerschap die leiden tot extra compensatie en ongelooflijke Lifestyle Bonussen*, evenals leuke en fantastische beloningen en Xperiences! Met het Rewards Program* kunnen Social Business Partners in aanmerking komen voor levensveranderende reizen, resortvakanties en een verscheidenheid aan andere onvergetelijke levenservaringen.

Waar het allemaal begon

1983
Researchers at Carrington Labs discover, stabilize, and patent the immune-activating polysaccharide in fresh Aloe Vera gel and named it “Acemannan.”*
alovera plant cut table scaled
1993
Dr. Santiago Rodriguez developed the first stabilized Acemannan supplement for human immune system support.
EV Acemannan 0424 15
1999
MannaRelief founded after Sam and Linda Caster gave the first stabilized Acemannan extract to an orphanage organization in Romania and witnessed its life saving impact on those children.
1999 timeline mannarelief
2014
Dr. Rodriguez developed a new and more potent Acemannan extract and donated exclusive rights to MannaRelief.
hopeboost graphic
2020
Alovéa created as a new social business to facilitate the distribution of the new Advanced Acemannan to the world.
alovea logo gradient bg

Ons leiderschap

Sam Caster

Oprichter, CEO

Bryan Farrar

COO, juridisch adviseur

Steve Burns

Product Samensteller

Daniel Hannon

Hoofd technologie

Dr. Hackman

Chief Science Officer

Bevestig uw verwijzende partner

down arrow right arrow
Voornaam Achternaam Referral Alias Customer ID Stad Staat