Winkelen metGeen verwijzer geselecteerd

Onze missie is om mensen in staat te stellen hun eigen gezondheid, financiën, levensstijl en doel te verbeteren en tegelijkertijd een echt verschil te maken in de wereld.

Eigen gezondheid

Onze missie was Alovéa te starten als een manier om uitgebreide en gemakkelijke dagelijkse voeding voor iedereen te brengen. Om ieder van ons te helpen op zijn best te zijn, hebben wij een betere aanpak ontwikkeld om uw lichaam te voorzien van alles wat het nodig heeft voor optimale prestaties.

staat centraal in alles wat we doen

Hoop geven

Ons Buy 1, Nourish 1™-model van sociaal geven ligt aan de basis van onze Social Business-missie. De consumenten krijgen de beste voeding die de wetenschap te bieden heeft en tegelijkertijd wordt een duurzaam financieringsmechanisme geboden om te voorzien in de behoeften van kinderen, die zonder onze steun weinig hoop hebben op het bereiken en behouden van een goede gezondheid.

Totaal aantal gedoneerde porties tot nu toe

44,918,415

Wat is Social Business 3.0?

Alovéa is een innovatief nieuw platform dat werd gecreëerd om personen die willen deelnemen aan en profiteren van het meest impactvolle businessmodel van de 21ste eeuw, Social Business 3.0, toe te rusten en te responsabiliseren. Alovéa is een Public Benefit Corporation (sociale onderneming) die is opgericht door twee internationale non-profitorganisaties om duurzame oplossingen te bieden voor de meest uitdagende gezondheidsproblemen in de wereld.

XperienceTM Meer

Naarmate uw bedrijf groeit door te delen met anderen, bereikt u verschillende impactniveaus voor ondernemerschap die leiden tot extra compensatie en ongelooflijke Lifestyle Bonussen*, evenals leuke en fantastische beloningen en Xperiences! Met het Rewards Program* kunnen Social Business Partners in aanmerking komen voor levensveranderende reizen, resortvakanties en een verscheidenheid aan andere onvergetelijke levenservaringen.

Waar het allemaal begon

1983
Onderzoekers van Carrington Labs ontdekken, stabiliseren en patenteren het immuunactiverende polysacharide in verse Aloë Vera-gel en noemden het "Acemannan".*
1993
Dr. Santiago Rodriguez ontwikkelde het eerste gestabiliseerde Acemannan-supplement ter ondersteuning van het menselijk immuunsysteem.
1999
MannaRelief opgericht nadat Sam en Linda Caster het eerste gestabiliseerde Acemannan-extract aan een weeshuisorganisatie in Roemenië gaven en getuige waren van de levensreddende impact op die kinderen.
2014
Dr. Rodriguez ontwikkelde een nieuw en krachtiger extract van Acemannan en schonk de exclusieve rechten aan MannaRelief.
2020
Alovéa is opgericht als een nieuwe sociale onderneming om de distributie van de nieuwe Advanced Acemannan naar de wereld te vergemakkelijken.

Ons leiderschap

Sam Caster
Oprichter, CEO
Bryan Farrar
COO, juridisch adviseur
Steve Burns
Product Samensteller
Daniel Hannon
CMO, CTO
Dr. Hackman
Chief Science Officer

Karretje is leeg

Karretje is leeg

Bevestig uw verwijzende partner
down arrow right arrow
Voornaam Achternaam Verwijzingscode Customer ID Stad Staat