Winkelen metGeen verwijzer geselecteerd
Use code SAVE10 at checkout to save $10 on each bag of FOCUS Kids! US ONLY

Terugbetaling en retourbeleid

Overzicht

Ons terugbetalings- en retourbeleid geldt voor 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen wij u geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.
Verscheidene soorten goederen zijn vrijgesteld van teruggave. Bederfelijke waren zoals levensmiddelen, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. Wij aanvaarden evenmin producten die intieme of sanitaire goederen zijn, gevaarlijke materialen, of ontvlambare vloeistoffen of gassen.

Extra niet-retourneerbare artikelen:

 • Cadeaubonnen
 • Downloadbare softwareproducten
 • Sommige artikelen voor gezondheid en persoonlijke verzorging

Om uw retourzending te voltooien, hebben wij een ontvangstbewijs of een bewijs van aankoop nodig.

Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restitutie wordt verleend:

 • Boek met duidelijke sporen van gebruik
 • CD, DVD, VHS-band, software, videospelletje, cassettebandje of vinylplaat die is geopend.
 • Elk artikel dat niet in zijn oorspronkelijke staat verkeert, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet aan onze fout te wijten zijn.
 • Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

Restituties

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. Wij zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze gestort.

Te late of ontbrekende restituties

 1. Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.
 2. Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw restitutie officieel is overgemaakt.
 3. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.
 4. Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds je terugbetaling niet ontvangen, neem dan contact met ons op via (888) 280-9555.

Uitverkoop artikelen

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald. Uitverkoopartikelen kunnen niet worden terugbetaald.

Uitwisselingen

Wij vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, bel ons dan op (888) 280-9555.

Geschenken

Als het artikel bij aankoop als cadeau is aangemerkt en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een tegoedbon voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, zal een cadeaubon naar u worden opgestuurd.

Als het artikel bij aankoop niet als cadeau werd aangemerkt, of als de gever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om het later aan jou te geven, sturen we een terugbetaling naar de gever van het cadeau en zullen zij op de hoogte worden gebracht van jouw retourzending.

Retourzendingen

Om uw product terug te sturen, bel ons op (888) 280-9555.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending van uw terugbetaling afgetrokken.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voor uw omgeruilde product u bereikt, variëren.

Als u duurdere artikelen terugstuurt, kunt u overwegen een traceerbare verzenddienst te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. Wij garanderen niet dat wij uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via (888) 280-9555 voor vragen met betrekking tot terugbetalingen en retourzendingen.

Karretje is leeg

Bevestig uw verwijzende partner

down arrow right arrow
Voornaam Achternaam Referral Alias Customer ID Stad Staat