Shopping medIngen referent har valts

Använd koden BLACKFRIDAY i kassan för att spara 15% på Alovéa-produkter från 11/20 - 11/29 @ 11:59PM.

Grattis till att du registrerar dig som en ny affiliate!

Ditt affiliatekonto är nu aktivt och du kan börja dela din replikerade webbplats (se nedan för din replikerade webbplatsadress). Ladda också ner Affiliate Rewards Program för att kolla in de bonusar som är tillgängliga för dig som affiliate med Alovéa. Du tjänar kundbonusar, HOPE-bonusar och du kan tjäna GRATIS produkt för dig själv med våra 3

Som Alovéa Affiliate har du nu möjlighet att sprida HOPE-rörelsen. Använd kraften i Social Business 3.0 (bygg team och team av team) för att hjälpa andra att uppnå sina hälso- och välbefinnandemål, samtidigt som du utnyttjar kraften i Buy 1, Nourish 1-programmet™ för att ge näring till världens mest utsatta barn.

Tack för att du gick med i HOPE-rörelsen!

Click Here to Shop Now

Information om ditt konto

Nedan finns dina kontouppgifter för att logga in på ditt Alovea Back Office där du kan handla, få uppdateringar, hantera dina beställningar och annan viktig information som hjälper dig att bygga upp ditt företag.

Användarnamn:

Lösenord: ********

Replikerad webbplats: https://.myalovea.com
NOTE: Your webalias, referral alias and username are all the same.

Viktigt: En kopia av din kontoinformation har skickats till den e-postadress du angett.

Nästa steg

  1. Logga in på ditt Alovéa-konto med din kontoinformation.
  2. Dela din gratis replikerade webbplats så att dina kunder kan få rabatter och du får kredit för deras inköp.
  3. Dela din affiliate-hänvisningskod med vänner och familj så om de besöker www.alovea.com kan de använda din hänvisningskod för att låsa upp rabatter, och du får kredit för deras försäljning!
  4. Följ med oss på facebook.com/AloveaGlobal. Få kontakt med en gemenskap av likasinnade och lär dig hur du får ut det mesta av våra produkter och Alovéa Rewards-programmet.

Om du har några frågor, maila oss på info@alovea.com eller ring oss på (888) 280-9555. Kontorstiderna är 9 till 18 CT, måndag till fredag.

Bekräfta din hänvisande partner

down arrow right arrow
Förnamn Efternamn Referral Alias Customer ID Staden Stat