Skapa ett konto för en social affärspartner

Fördelar med SBP

Tjäna provisioner på köp av hänvisade kunder + fler bonusar och belöningar!

Tjäna 10 % produktkredit på Flexship!

Skickas och faktureras inom 4 veckor och var 4:e vecka.

Social Business Partners (SBP) har en betydande social inverkan samtidigt som de bygger upp sina egna oberoende företag.

Att vara en social affärspartner handlar om att skapa team av människor i ett samhälle som brinner för att göra en hållbar insats. Var och en av dem kämpar för en sak för att förbättra sin värld på ett hållbart sätt, samtidigt som de får en riklig belöning. Det mest givande sättet att tjäna pengar är att hjälpa andra att förändra sitt liv. Vi kallar detta för HOPE Rewards-programmet. Om du ska bygga upp ett företag, varför inte göra något som verkligen betyder något och bli belönad för att du gör en bestående insats? Vi bjuder in dig att skapa en krusningseffekt och bli belönad till sin fulla potential. Det är vårt sätt att stärka dig och samtidigt tacka dig för att du bidrar till att stoppa effekterna av undernäring hos barn.

Tjäna provisioner på Alovéas produkter, vecko- och månadsbonusar och våra unika Alovéa Xperience™-resor.

icon science based products

Välj bland de bästa vetenskapsbaserade produkterna att marknadsföra med Alovéas marknadsföringsverktyg, inklusive lättanvänt tryckt material, flera banners för sociala medier, djupgående videor och e-postfärdiga pdf-filer.

icon website

När du registrerar dig som Social Business Partner får du en unik länk till din personliga Alovéa-webbplats som du kan dela med dig av. Webbplatsen ger dig en försäljningsplattform som är tillgänglig dygnet runt och som alltid säljer åt dig.

icon sales

Få betalt baserat på försäljning av hänvisningar med vår belöningsplan med fem nivåer. Social Business Partner tjänar från 10 % till 40 % på våra integrerade hälsoprodukter. Ju fler personer du hänvisar, desto högre blir din utbetalning. Du får också vecko- och månadsbonusar på din försäljning och din grupps försäljning.

icon app

Avancerad Alovéa-mobilapp med många verktyg för att dela med dig av din verksamhet när du är på språng. Full av aktuellt innehåll, inklusive pdf-filer, videor och färdigskrivna e-postmeddelanden som gör det enkelt att dela med sig till dina vänner och kontakter.

icon backoffice

Förbättrad affärsrapportering och backoffice-verktyg för att bygga upp ett framgångsrikt Alovéa-företag.

join benefits 2

Njut av fördelarna med att bli en Social Business Partner

Rank & Ripple

Varje gång du köper en produkt eller någon i ditt team köper en produkt, doneras samma antal portioner mat till behövande barn – dessa portioner är din Ripple! Att ge tillbaka är en integrerad del av vårt arbete och vi erbjuder en särskild belöning när du når olika milstolpar.

När du utvecklar ditt företag genom att dela med andra når du olika företagarnivåer (Impact Levels) som ger dig extra kompensation och otroliga livsstilsbonusar* samt roliga och fantastiska belöningar och Xperiences™! Alovéa Xperiences™ gör det möjligt för SBP:er att kvalificera sig för livsförändrande resor, semesterresor och en mängd andra minnesvärda Xperiences™.

providing hope

Xperience™-resor

När du utvecklar ditt företag genom att dela med andra når du olika nivåer av entreprenörskapseffekt som ger extra kompensation och otroliga livsstilsbonusar* samt roliga och fantastiska belöningar och förmåner! Belöningsprogrammet* gör det möjligt för Social Business Partners att kvalificera sig för livsförändrande resor, semesterresor och en mängd andra minnesvärda upplevelser.

Bekräfta din hänvisande partner

down arrow right arrow
Förnamn Efternamn Referral Alias Customer ID Staden Stat