Shopping medIngen referent har valts

Använd koden BLACKFRIDAY i kassan för att spara 15% på Alovéa-produkter från 11/20 - 11/29 @ 11:59PM.

Vi ger hopp till barn som står inför omöjliga odds.

hope badge orange

Den första marknadsdrivna rörelsen i sitt slag

Vår Buy 1, Nourish 1™-modell för socialt givande är kärnan i vårt uppdrag som Social Business. Konsumenterna får den bästa näring som vetenskapen har att erbjuda samtidigt som vi tillhandahåller en hållbar finansieringsmekanism för att tillgodose behoven hos barn som utan vårt stöd har små möjligheter att uppnå och bibehålla en god hälsa.

EV HopeMovement kids new

Tänk på dessa fakta

icon immune def

Immunbrist, som främst orsakas av undernäring och dåliga sanitära förhållanden, gör barn mycket mottagliga för kroniska och smittsamma sjukdomar.

icon bar

Över 6 miljoner barn dör varje år av dessa sjukdomar, medan tiotals miljoner fler blir handikappade eller mentalt handikappade för livet.

icon disease spread

Ökningen av kroniska och smittsamma sjukdomar fortsätter att vara en växande utmaning för världen.

hope movement hope boost e1658362011910

Hur vi ger

För varje portion produkt som köps från Alovéa ges en portion HOPE Boost™ till ett behövande barn. HOPE Boost är en näringsrik Alovéa AE™-mix som lätt kan tillsättas till alla typer av måltider och som förvandlar det som dessa barn har att äta till den mest näringsrika måltid de någonsin kommer att äta. I områden i världen där tillgången till hälsovård antingen är bristfällig eller obefintlig har aktivering av barns immunsystem visat sig vara en av de mest effektiva strategierna för att rädda liv.

hope badge orange

Totalt antal portioner som donerats hittills

53,532,909

Impact XPERIENCE™ Resor

Du kan bli kvalificerad för att kvalificera dig för din egen kostnadsfria Impact Xperience-resa till Mexiko. Under en Impact Xperience-resa får du uppleva vad vi gör på barnhemmen, samtidigt som du bor hos Mexikos före detta president Vicente Fox och hans fru Marta Fox på deras vackra Hacienda. Våra Impact Xperience-resor har beskrivits som “gripande” och “livsavgörande”. Den här upplevelsen kommer garanterat att väcka en önskan inom dig att utveckla ditt givande med HOPE-rörelsen.

hope movement kids with mighty milk
presient

Globala partnerskap

“Marta och jag är glada över att samarbeta med Alovéa och HOPE-rörelsen för att tillhandahålla de bästa immunförsvarsprodukterna till våra mest utsatta barn. Vi bjuder in var och en av er till Mexiko för att bevittna det fantastiska arbete vi gör tillsammans.”

- Vicente Fox, Mexikos president

Bekräfta din hänvisande partner

down arrow right arrow
Förnamn Efternamn Referral Alias Customer ID Staden Stat