Shopping medIngen referent har valts

Alovéa är tillverkad av ingredienser av högsta kvalitet och förbättras ständigt med hjälp av den senaste vetenskapen.

Våra viktigaste tekniker

Alovéa AE™ (Acemannan-extrakt)

Alovéa AE™ är ett stabiliserat, standardiserat extrakt från den inre bladgelen från aloe vera-växten. Denna förening har visat sig ha positiva effekter på matsmältningshälsa och cellulär regenerering, försvar, reparation och förnyelse. Detta gör det till ett kraftfullt immunförsvarsstöd med fördelar för tarmhälsa och återhämtning.

Bio-Res™

Vår egenutvecklade Bio-Res™-teknik använder resonansfrekvenser (som härrör från en egen blandning av örter, växter och kryddor) som förstärkt vatten som skapar en revolutionerande ny strategi för sömn, vikt och stresshantering.

ProLain™

ProLain™ är ett patenterat extrakt som tar bort 100 % av sockret och standardiserar effektiva nivåer av kraftfulla betalainer. De flesta extrakt av rödbetor innehåller icke-standardiserade nivåer av betalainer och upp till 70 % socker (proinflammatoriskt). Renade betalainer har kliniskt visat sig minska biomarkörer för inflammation med 47 % och förbättra känslan av energi med mer än 120 %.

Diosgenin

Diosgenin, en fytosteroid sapogenin, är en produkt av hydrolys med syror, starka baser eller enzymer av saponiner som extraherats från vilda sötpotatisar. Den sockerfria (aglykon) produkten av sådan hydrolys, diosgenin, används för kommersiell syntes av kortison, pregnenolon, progesteron och andra steroidprodukter.

Viktiga ingredienser

S7®

Patenterad kväveoxidförstärkare

En blandning av växtbaserade ingredienser som kliniskt har visat sig öka produktionen av kväveoxid (NO) i kroppen med upp till 230 %. Kväveoxid är en vasodilator som signalerar att blodkärlen slappnar av, vilket ökar blodflödet, syret och bränslet till våra celler.*

Manukahonung

Naturens mest kraftfulla antimikrobiella livsmedelskälla

Denna nyzeeländska honung, som är en av naturens mest kraftfulla levande livsmedel, hjälper till att skydda mot främmande bakterier utan att orsaka bakteriell resistens, ger näring åt goda tarmbakterier, hjälper till att läka tarmslemhinnan, hjälper till att förebygga tandköttsinflammation och karies och hjälper till att lindra halsont, täppt näsa och hosta.

Oregenol™

PATENTERAT NYA ZEELAND
EXTRAKT AV TALLBARK

Detta patenterade nyzeeländska tallbarkextrakt är en av naturens mest kraftfulla antioxidanter och är 20 gånger kraftfullare än C-vitamin, 50 gånger kraftfullare än E-vitamin, passerar blod-hjärnbarriären, hjälper till att förebygga tandköttsinflammation och karies och hjälper till att lindra halsont, täppta näsor och hosta.

ElevATP®

Forntida torv och äppelpolyfenoler

ElevATP® är en cellulär energiaktivator som arbetar med kroppens egna energivägar för att öka ATP-produktionen med upp till 64 % utan ökning av mjölksyra eller oxidativ stress*, vilket ger dig en energiboost på cellulär nivå.

SensorilTrim®AC

“adaptogen” för att hjälpa kroppen att minska överskott av kortisolnivåer.

SensorilTrim®AC – en “adaptogen” (stabiliserande) växtbaserade formulering – har i kliniska försök visat sig hjälpa kroppen att minska överskott av kortisolnivåer. Den innehåller också ett patenterat isomalto-oligosackaridfiberkomplex med flera hälsofördelar, bland annat som en effektiv prebiotika. Detta fiberkomplex stöder också en sund matsmältningsfunktion.

Palatinose™

Naturlig sackaros från sockerbetor

Palatinose™ (isomaltulosa) är helt baserad på sackaros från sockerbetor. Det är en naturlig smart kolhydrat som ger full kolhydratenergi på ett mer balanserat sätt tack vare sin låga glykemiska profil. Genom att förbättra fettoxidationen under fysisk aktivitet förlänger den energiförsörjningen.

Förbjudna ingredienser

Inga artificiella smaker

Vi använder naturliga aromer från växter, inte från djur eller insekter.

Inga artificiella sötningsmedel

Forskning har visat att konsumtion av konstgjorda sötningsmedel kan ge upphov till flera problem, från viktökning till skador på friska tarmbakterier.

inga konstgjorda färger

Vi använder naturliga färger från rödbetor, gurkmeja, spirulina och andra växtkällor.

INGEN GMO

Trots att publicerade studier visar att genetiskt modifierade organismer är säkra väljer vi att undvika dem.

Varukorgen är tom

Delete Cart


Save Cart


Bekräfta din hänvisande partner

down arrow right arrow
Förnamn Efternamn Hänvisningskod Customer ID Staden Stat