Winkelen metGeen verwijzer geselecteerd

We geven hoop aan kinderen die onmogelijke kansen hebben.

Eerste in zijn soort, markt-gedreven beweging

Ons Buy 1, Nourish 1™-model van sociaal geven ligt aan de basis van onze Social Business-missie. De consumenten krijgen de beste voeding die de wetenschap te bieden heeft en tegelijkertijd wordt voorzien in een duurzaam financieringsmechanisme om te voorzien in de behoeften van kinderen, die zonder onze steun weinig hoop hebben op het bereiken en behouden van een goede gezondheid.

Denk aan deze feiten

Immuundeficiëntie, voornamelijk veroorzaakt door ondervoeding en slechte sanitaire voorzieningen, maakt kinderen zeer vatbaar voor chronische en besmettelijke ziekten.

Meer dan 6 miljoen kinderen sterven jaarlijks aan deze aandoeningen, terwijl tientallen miljoenen anderen levenslang gehandicapt of geestelijk gehandicapt raken.

De toename van chronische en infectieziekten blijft een groeiende uitdaging voor de wereld.

Hoe wij geven

Voor elke portie van een product dat bij Alovéa wordt gekocht, wordt een portie HOPE Boost™ verstrekt aan een kind in nood. HOPE Boost is een voedzame, met Alovéa AE™ verrijkte mix die gemakkelijk aan elke maaltijd kan worden toegevoegd. Zo wordt wat deze kinderen te eten krijgen, de meest voedzame maaltijd die ze ooit zullen eten. In gebieden van de wereld waar de toegang tot de gezondheidszorg gebrekkig of onbestaand is, is de activering van het immuunsysteem van een kind een van de meest doeltreffende strategieën gebleken om levens te redden.

Totaal aantal gedoneerde porties tot nu toe

44,918,275

Impact XPERIENCE™ reizen

U kunt in aanmerking komen voor uw eigen onbetaalde Impact Xperience-reis naar Mexico. Tijdens een Impact Xperience reis kun je uit de eerste hand ervaren wat we doen in weeshuizen, terwijl je verblijft bij de voormalige president van Mexico Vicente Fox en zijn vrouw, Marta Fox, op hun prachtige Hacienda. Onze Impact Xperience reizen zijn beschreven als “ontroerend” en “levensveranderend”. Deze ervaring zal zeker het verlangen in u doen ontbranden om uw geven met de HOPE Beweging te ontwikkelen.

Wereldwijde partnerschappen

“Marta en ik zijn verheugd om samen met Alovéa en de HOPE-beweging de beste immuunondersteunende producten te leveren aan onze meest kwetsbare kinderen. We nodigen ieder van jullie uit om naar Mexico te komen om getuige te zijn van het geweldige werk dat we samen doen.”

- Vicente Fox, President van Mexico

Karretje is leeg

Karretje is leeg

Bevestig uw verwijzende partner
down arrow right arrow
Voornaam Achternaam Verwijzingscode Customer ID Stad Staat