Winkelen metGeen verwijzer geselecteerd

Gebruik de code BLACKFRIDAY bij het afrekenen om 15% te besparen op Alovéa-producten van 11/20 - 11/29 @ 11:59PM.

Garantie

Productgarantie

Alovéa biedt een 100% 30 dagen geld-terug tevredenheidsgarantie (met aftrek van verzendkosten) aan alle klanten, affiliates en Social Business Partners op hun eerste productaankoop alleen. Latere aankopen van producten kunnen niet worden geretourneerd onder dit beleid, zelfs als ze binnen de eerste dertig (30) dagen zijn gekocht. In het kader van deze garantie kan de koper, op eigen kosten, elk ongebruikt en ongeopend product terugsturen naar Alovéa en 100% van de aankoopprijs van het teruggestuurde product terugbetaald krijgen.

Retourzendingen door klanten

Alovéa biedt, via zijn Social Business Partners, een 100% geld-teruggarantie van 30 dagen aan alle retailklanten op hun eerste bestelling van Alovéa Health-producten. Elke Social Business Partner is verplicht de detailhandelsklantengarantie na te leven. Indien een eindklant, om welke reden dan ook, ontevreden is over een Alovéa-product, kan de eindklant het ongebruikte deel van het product binnen 30 dagen terugsturen naar Alovéa voor een vervanging, omruiling of volledige terugbetaling van de aankoopprijs (exclusief verzendkosten).
De volgende bepaling bevat de minimale terugbetaling die wettelijk is toegestaan aan een eindgebruiker:
Een detailhandelklant die een aankoop doet van $25,00 of meer heeft drie werkdagen (72 uur, met uitzondering van zondagen en wettelijke feestdagen) na de verkoop of uitvoering van een contract de tijd om de bestelling te annuleren en een volledige terugbetaling te ontvangen in overeenstemming met de annuleringsmelding op de bestelbon (5 dagen voor inwoners van Alaska). Wanneer een Social Business Partner een verkoop doet of een bestelling aanneemt van een detailhandelklant die binnen de periode van 72 uur annuleert of om terugbetaling verzoekt, moet de Social Business Partner het geld van de klant onmiddellijk terugbetalen, op voorwaarde dat de producten aan de Social Business Partner worden geretourneerd in wezen even goede staat als bij ontvangst (5 dagen voor inwoners van Alaska). Sociale zakenpartners moeten klanten mondeling informeren over hun recht om een aankoop of een bestelling binnen 72 uur (5 dagen voor inwoners van Alaska) te herroepen, en ervoor zorgen dat de datum van de bestelling of aankoop op het bestelformulier wordt ingevuld. Alle detailhandelklanten moeten op het ogenblik van de verkoop een Alovéa-verkoopbewijs krijgen.

Meer vragen?

Aanvullende vragen kunnen worden beantwoord door onze medewerkers van de ledenservice op (888) 280-9555 of info@alovea.com.

Bevestig uw verwijzende partner

down arrow right arrow
Voornaam Achternaam Referral Alias Customer ID Stad Staat