Shopping medIngen referent har valts

Använd koden BLACKFRIDAY i kassan för att spara 15% på Alovéa-produkter från 11/20 - 11/29 @ 11:59PM.

Garanti

Produktgaranti

Alovéa erbjuder en 100 % 30-dagars pengarna-tillbaka-tillfredsställelsegaranti (minus fraktkostnader) till alla kunder, affiliates och sociala affärspartners endast vid deras första produktköp. Efterföljande köp av produkter kan inte returneras enligt denna policy, även om de köpts inom de första trettio (30) dagarna. Enligt denna garanti kan köparen på egen bekostnad returnera en oanvänd och oöppnad produkt till Alovéa och få 100 % av inköpspriset för den returnerade produkten tillbaka.

Returneringar av kunder

Alovéa erbjuder, genom sina sociala affärspartner, en 100 % 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti till alla detaljhandelskunder på deras första beställning av Alovéa Health-produkter. Varje Social Business Partner är skyldig att uppfylla detaljhandelsgarantin. Om en privatkund av någon anledning är missnöjd med en Alovéa-produkt kan privatkunden inom 30 dagar returnera den oanvända delen av produkten till Alovéa för utbyte, byte eller full återbetalning av inköpspriset (minus fraktkostnader).
I följande bestämmelse anges den minsta återbetalning som lagen tillåter till en privatkund:
En privatkund som gör ett köp på 25,00 USD eller mer har tre arbetsdagar (72 timmar, exklusive söndagar och helgdagar) efter försäljningen eller genomförandet av ett avtal för att annullera beställningen och få full återbetalning i enlighet med meddelandet om annullering på beställningsformuläret (5 dagar för invånare i Alaska). När en Social Business Partner gör en försäljning eller tar emot en beställning från en detaljhandelskund som avbryter eller begär återbetalning inom 72 timmar måste Social Business Partner omedelbart återbetala kundens pengar så länge produkterna returneras till Social Business Partner i i stort sett lika gott skick som när de mottogs (5 dagar för invånare i Alaska). Sociala affärspartner måste muntligen informera kunderna om deras rätt att ångra ett köp eller en beställning inom 72 timmar (5 dagar för invånare i Alaska) och se till att datumet för beställningen eller köpet anges på beställningsformuläret. Alla detaljhandelskunder måste få ett Alovéa-köpkvitto vid försäljningstillfället.

Fler frågor?

Ytterligare frågor kan besvaras av vår personal på (888) 280-9555 eller info@alovea.com.

Bekräfta din hänvisande partner

down arrow right arrow
Förnamn Efternamn Referral Alias Customer ID Staden Stat