Shopping medIngen referent har valts

Använd koden BLACKFRIDAY i kassan för att spara 15% på Alovéa-produkter från 11/20 - 11/29 @ 11:59PM.

Vårt uppdrag är att ge människor möjlighet att förbättra sin egen hälsa, ekonomi, livsstil och syfte samtidigt som de gör en verklig skillnad i världen.

Ägna din hälsa

Vi startade Alovéa som ett sätt att ge alla människor tillgång till omfattande och praktisk daglig näring. För att hjälpa oss alla att vara så bra som möjligt har vi utvecklat en bättre metod för att förse din kropp med allt den behöver för att prestera optimalt.

own your health
alovea love

står i centrum för allt vi gör

hope movement kids with mighty milk

Att ge hopp

Vår Buy 1, Nourish 1™-modell för socialt givande är kärnan i vårt uppdrag som Social Business. Konsumenterna får den bästa näring som vetenskapen har att erbjuda samtidigt som vi tillhandahåller en hållbar finansieringsmekanism för att tillgodose behoven hos barn som utan vårt stöd har små möjligheter att uppnå och bibehålla en god hälsa.

hope badge orange

Totalt antal portioner som donerats hittills

53,533,105

Vad är Social Business 3.0?

Alovéa är en innovativ ny plattform som skapats för att utrusta och stärka individer som vill delta i och dra nytta av 2000-talets mest inflytelserika affärsmodell som kallas Social Business 3.0. Alovéa är ett allmännyttigt företag (socialt företag) som grundades av två internationella ideella organisationer för att tillhandahålla hållbara lösningar på världens mest utmanande hälsoproblem.

what is social business

XperienceTM Mer

När du utvecklar ditt företag genom att dela med andra når du olika nivåer av entreprenörskapseffekt som ger extra kompensation och otroliga livsstilsbonusar* samt roliga och fantastiska belöningar och förmåner! Belöningsprogrammet* gör det möjligt för Social Business Partners att kvalificera sig för livsförändrande resor, semesterresor och en mängd andra minnesvärda upplevelser.

Där allting började

1983
Researchers at Carrington Labs discover, stabilize, and patent the immune-activating polysaccharide in fresh Aloe Vera gel and named it “Acemannan.”*
alovera plant cut table scaled
1993
Dr. Santiago Rodriguez developed the first stabilized Acemannan supplement for human immune system support.
EV Acemannan 0424 15
1999
MannaRelief founded after Sam and Linda Caster gave the first stabilized Acemannan extract to an orphanage organization in Romania and witnessed its life saving impact on those children.
1999 timeline mannarelief
2014
Dr. Rodriguez developed a new and more potent Acemannan extract and donated exclusive rights to MannaRelief.
hopeboost graphic
2020
Alovéa created as a new social business to facilitate the distribution of the new Advanced Acemannan to the world.
alovea logo gradient bg

Vårt ledarskap

Sam Caster

Grundare, vd och koncernchef

Bryan Farrar

COO, juridisk rådgivare

Steve Burns

Produktformulerare

Daniel Hannon

Chief Technology Officer

Dr Hackman

Vetenskaplig chef

Bekräfta din hänvisande partner

down arrow right arrow
Förnamn Efternamn Referral Alias Customer ID Staden Stat