Shopping medIngen referent har valts

Vårt uppdrag är att ge människor möjlighet att förbättra sin egen hälsa, ekonomi, livsstil och syfte samtidigt som de gör en verklig skillnad i världen.

Ägna din hälsa

Vi startade Alovéa som ett sätt att ge alla människor tillgång till omfattande och praktisk daglig näring. För att hjälpa oss alla att vara så bra som möjligt har vi utvecklat en bättre metod för att förse din kropp med allt den behöver för att prestera optimalt.

står i centrum för allt vi gör

Att ge hopp

Vår Buy 1, Nourish 1™-modell för socialt givande är kärnan i vårt uppdrag som Social Business. Konsumenterna får den bästa näring som vetenskapen har att erbjuda samtidigt som vi tillhandahåller en hållbar finansieringsmekanism för att tillgodose behoven hos barn som utan vårt stöd har små möjligheter att uppnå och bibehålla en god hälsa.

Totalt antal portioner som donerats hittills

41,591,021

Vad är Social Business 3.0?

Alovéa är en innovativ ny plattform som skapats för att utrusta och stärka individer som vill delta i och dra nytta av 2000-talets mest inflytelserika affärsmodell som kallas Social Business 3.0. Alovéa är ett allmännyttigt företag (socialt företag) som grundades av två internationella ideella organisationer för att tillhandahålla hållbara lösningar på världens mest utmanande hälsoproblem.

XperienceTM Mer

När du utvecklar ditt företag genom att dela med andra når du olika nivåer av entreprenörskapseffekt som ger extra kompensation och otroliga livsstilsbonusar* samt roliga och fantastiska belöningar och förmåner! Belöningsprogrammet* gör det möjligt för Social Business Partners att kvalificera sig för livsförändrande resor, semesterresor och en mängd andra minnesvärda upplevelser.

Där allting började

1983 Forskare vid Carrington Labs upptäcker, stabiliserar och patenterar den immunaktiverande polysackariden i färsk Aloe Vera-gel och döpte den till "Acemannan."*
1993 Dr. Santiago Rodriguez utvecklade det första stabiliserade Acemannan-tillskottet för att stödja mänskligt immunsystem.
1999 MannaRelief grundades efter att Sam och Linda Caster gav det första stabiliserade Acemannan-extraktet till en barnhemsorganisation i Rumänien och bevittnade dess livräddande inverkan på dessa barn.
2014 Dr. Rodriguez utvecklade ett nytt och mer potent Acemannan-extrakt och donerade exklusiva rättigheter till MannaRelief.
2020 Alovéa skapade som ett nytt socialt företag för att underlätta distributionen av den nya Advanced Acemannan till världen.

Vårt ledarskap

Sam Caster
Grundare, vd och koncernchef
Bryan Farrar
COO
Steve Burns
Ordförande
Daniel Hannon
Chef för tillväxtavdelningen
Ben Platt
CFO
Dr Hackman
Vetenskaplig chef
Dr. Wilson
Forskare

Cart is empty

Cart is empty

Confirm your referring partner
down arrow right arrow
First Name Last Name Referral Code City State Country