Shopping medIngen henviser valgt

Brug koden BLACKFRIDAY ved kassen for at spare 15% på Alovéa-produkter fra 20.11. - 29.11. kl. 23:59.

Vores mission er at sætte folk i stand til at forbedre deres egen sundhed, økonomi, livsstil og formål, samtidig med at de gør en reel forskel i verden.

Ejer dit helbred

Vi startede Alovéa med vores mission som en måde at give omfattende og praktisk daglig ernæring til alle. For at hjælpe hver enkelt af os med at yde vores bedste har vi udviklet en bedre tilgang til at give din krop alt det, den har brug for for at yde optimalt.

own your health
alovea love

Står i centrum for alt, hvad vi gør

hope movement kids with mighty milk

Giver håb

Vores Buy 1, Nourish 1™-model for sociale gaver er selve kernen i vores mission som social virksomhed. Forbrugerne får den bedste ernæring, som videnskaben kan tilbyde, samtidig med at der skabes en bæredygtig finansieringsmekanisme til at opfylde behovene hos børn, som uden vores støtte har ringe muligheder for at opnå og bevare et godt helbred.

hope badge orange

Samlede portioner doneret til dato

53,108,247

Hvad er Social Business 3.0?

Alovéa er en innovativ ny platform, der er skabt for at udstyre og styrke personer, der ønsker at deltage i og drage fordel af det 21. århundredes mest virkningsfulde forretningsmodel kaldet Social Business 3.0. Alovéa er et Public Benefit Corporation (social virksomhed), der er grundlagt af to internationale non-profit organisationer med henblik på at levere bæredygtige løsninger på verdens mest udfordrende sundhedsproblemer.

what is social business

XperienceTM Mere

Efterhånden som du får din forretning til at vokse ved at dele med andre, når du forskellige niveauer af iværksætteri Impact Levels, som udløser ekstra kompensation og utrolige Livsstilbonusser* samt sjove og fantastiske belønninger og oplevelser! Belønningsprogrammet* giver Social Business Partners mulighed for at kvalificere sig til livsændrende rejser, ferierejser og en række andre mindeværdige oplevelser.

Hvor det hele startede

1983
Researchers at Carrington Labs discover, stabilize, and patent the immune-activating polysaccharide in fresh Aloe Vera gel and named it “Acemannan.”*
alovera plant cut table scaled
1993
Dr. Santiago Rodriguez developed the first stabilized Acemannan supplement for human immune system support.
EV Acemannan 0424 15
1999
MannaRelief founded after Sam and Linda Caster gave the first stabilized Acemannan extract to an orphanage organization in Romania and witnessed its life saving impact on those children.
1999 timeline mannarelief
2014
Dr. Rodriguez developed a new and more potent Acemannan extract and donated exclusive rights to MannaRelief.
hopeboost graphic
2020
Alovéa created as a new social business to facilitate the distribution of the new Advanced Acemannan to the world.
alovea logo gradient bg

Vores ledelse

Sam Caster

Stifter, CEO

Bryan Farrar

COO, juridisk rådgiver

Steve Burns

Produktformulerende virksomhed

Daniel Hannon

Chief Technology Officer

Dr. Hackman

Chef for videnskab

Bekræft din henvisende partner

down arrow right arrow
Fornavn Efternavn Referral Alias Customer ID By Staten